GŠ-logo-beli

Ustvarjamo telovadne izkušnje

NA HITRO

V Gimnastični šoli Ruše ponujamo prilagojene programe za posamezne starostne skupine.

Smo skupina strokovnjakov na področju športne gimnastike, katerih poslanstvo je ustvarjanje telovadnih izkušenj!

Delovanje Gimnastične šole Ruše sega že v leto 1919. Tako smo leta 2019 beležili stoletnico. Izvajamo moško in žensko športno gimnastiko ter številne rekreativne programe za mladino in odrasle. Naš kader sestavlja preplet mladih trenerjev, željnih rezultatov in izkušenih starejših trenerjev, ki so že več kot 40 let vpeti v gimnastiko na nacionalni ter mednarodni ravni. Pohvalimo se lahko s sodnikom za moško športno gimnastiko, ki je bil prisoten na dveh olimpijadah, in sicer v Sydneyju leta 2000 in Pekingu leta 2008. Poleg tega delež kadra predstavljajo vaditelji, ki so v preteklosti bili vpeti v trenažni proces in izvajajo programe rekreacijske gimnastike.

Naše vadeče smo popeljali po evropskih in svetovnih prvenstvih. Zagotavljamo vrhunske pogoje v štajerski regiji, ki so do izgradnje Gimnastičnega centra Ljubljana leta 2015, veljali za najboljše v Sloveniji.
Ponujamo prilagojene programe za posamezne starostne skupine. 

Gibanje je ena izmed primarnih človeških potreb, gibalni razvoj pa odraz izkušenj, ki ključno vplivajo na hitrost doseganja mejnikov v razvoju.

Pomembno je, da posamezniku v skladu s starostjo in sposobnostjo, omogočamo dovolj gibalnih izkušenj, ki bodo pripomogle, da v različnih situacijah obvlada svoje telo, ob gibanju pa občuti ugodje, varnost in samozavest.

Poleg razvijanja gibalnih sposobnosti in pridobivanja gibalnih izkušenj je ena izmed najpomembnejših značilnosti gimnastične šole prispevek k vzgoji in oblikovanju osebnosti otroka. Primerno izbran in organiziran vadbeni program zahteva in vzbuja v otrocih smisel za kolektivno delo, samodisciplino, vztrajnost, borbenost, pogum, samozavest ter druge pozitivne lastnosti otrokove osebnosti, ki se kasneje prenašajo v njegovo vsakdanje življenje.

Prav tako je kljub njihovi mladosti in razigranosti na prvem mestu varnost, zato jih od prvega dne vzgajamo v odgovorne in disciplinirane telovadce, ki poznajo pravila in vrednote gimnastičnega sveta.

– Kolektiv Gimnastične šole Ruše

pet razlogov

Zakaj izbrati našo gimnastično šolo

Sodobno opremljena dvorana

Dvorana je opremljena s sodobno opremo, kar omogoča varno in učinkovito vadbo ter razvoj gimnastičnih spretnosti na najvišji ravni.

Udeležba na nastopih in tekmovanjih

Športnikom različnih starosti omogočamo, da se udeležijo lokalnih, nacionalnih in mednarodnih tekmovanj ter si s tem pridobijo pomembne tekmovalne izkušnje.

Visokokvalificirani trenerji

Gimnastična šola Ruše ponuja strokovno usposobljene trenerje z dolgoletnimi izkušnjami, ki lahko izboljšajo tehnične veščine vsakega športnika.

Domača tekmovanja

Naš klub organizira pokalna tekmovanja v katerih lahko sodelujejo vsi gimnastičarji Gimnastične zveze Slovenija.

Inovativno delo

Spodbujamo ustvarjalnost in inovativnost pri vadbi, kar omogočamo športnikom, da razvijajo lastne edinstvene stile in tehnike.

EKIPA

Smo skupina strokovnjakov na področju športne gimnastike, katerih poslanstvo je ustvarjanje telovadnih izkušenj!

PROGRAMI

Izvajamo prilagojene programe za posamezne starostne skupine otrok, mladine in odraslih.

AKtualne

Novice, dogodki in obvestila

Back to Top
Product has been added to your cart