GŠ-logo-beli

Ustvarjamo telovadne izkušnje

NA HITRO

V Gimnastični šoli Celje ponujamo prilagojene programe za posamezne starostne skupine.

Gibanje je ena izmed primarnih človeških potreb, gibalni razvoj pa odraz izkušenj, ki ključno vplivajo na hitrost doseganja mejnikov v razvoju.

Pomembno je, da posamezniku v skladu s starostjo in sposobnostjo, omogočamo dovolj gibalnih izkušenj, ki bodo pripomogle, da v različnih situacijah obvlada svoje telo, ob gibanju pa občuti ugodje, varnost in samozavest.

Poleg razvijanja gibalnih sposobnosti in pridobivanja gibalnih izkušenj je ena izmed najpomembnejših značilnosti gimnastične šole prispevek k vzgoji in oblikovanju osebnosti otroka.

Primerno izbran in organiziran vadbeni program zahteva in vzbuja v otrocih smisel za kolektivno delo, samodisciplino, vztrajnost, borbenost, pogum, samozavest ter druge pozitivne lastnosti otrokove osebnosti, ki se kasneje prenašajo v njegovo vsakdanje življenje.

Prav tako je kljub njihovi mladosti in razigranosti na prvem mestu varnost, zato jih od prvega dne vzgajamo v odgovorne in disciplinirane telovadce, ki poznajo pravila in vrednote gimnastičnega sveta.

– Kolektiv Gimnastične šole Celje

pet razlogov

Zakaj izbrati našo gimnastično šolo

Sodobno opremljena dvorana

Dvorana je opremljena s sodobno opremo, kar omogoča varno in učinkovito vadbo ter razvoj gimnastičnih spretnosti na najvišji ravni.

Udeležba na nastopih in tekmovanjih

Športnikom različnih starosti omogočamo, da se udeležijo lokalnih, nacionalnih in mednarodnih tekmovanj ter si s tem pridobijo pomembne tekmovalne izkušnje.

Visokokvalificirani trenerji

Gimnastična šola Celje ponuja strokovno usposobljene trenerje z dolgoletnimi izkušnjami, ki lahko izboljšajo tehnične veščine vsakega športnika.

Razvoj gimnastičnih spretnosti in življenjskih veščin

Otroci se v Gimnastični šoli Celje razvijajo tako v gimnastičnih spretnostih kot tudi v pomembnih življenjskih veščinah, kot so disciplina, samozavest in timsko delo.

Inovativno delo

Spodbujamo ustvarjalnost in inovativnost pri vadbi, kar omogočamo športnikom, da razvijajo lastne edinstvene stile in tehnike.

EKIPA

Smo skupina strokovnjakov na področju športne gimnastike, katerih poslanstvo je ustvarjanje telovadnih izkušenj!

AKtualne

Novice, dogodki in obvestila

31. Pokal Šiške

V soboto je v Ljubljani potekol 31. pokal Šiške. Naša dekleta so domov odnesla

3. pokal ŠD Center Maribor

Včeraj se je nekaj izmed naših tekmovalk, skupaj s trenerjem, udeležilo novoletnega teka okoli
Back to Top
Product has been added to your cart