Akrobatika dečki (10+ let)

9. marca, 2024

Akrobatika dečki

O programu

Akrobatika je sestavljena iz disciplin skokov na akrobatski stezi in iz skokov z male in velike prožne ponjave. V naši gimnastični šoli smo dodali še prvine freerun-a, parkour-ja in trickinga. S tem smo treninge popestrili, jim dodali adrenalinski pridih in omogočili vadečim maksimalno doživetje gimnastične dvorane.

Vadeči se bodo naučili osnovnih gimnastičnih akrobatskih elementov (različni prevali, kolesa, premeti v stran, stoja na rokah, pravilna metodika učenja salt naprej in nazaj, itd.). Prav tako si lahko vadeči sami izberejo želeni element, ki ga želijo osvojiti.

Treningi so primerni za otroke in mladostnike, kateri imajo željo po znanju akrobatskih elementov in različnih trikov, ki se izvajajo v varnem okolju pod budnim očesom strokovnjaka. Vadba poteka v torek (60min) in petek (90min).

Akrobatika pozitivno vpliva na proces učenja drugih športov, kot so vejkanje, kajtanje, smučanje na snegu ali vodi, bordanje, ipd. Prav tako se veliko športnikov odloča za trening akrobatike zaradi koordinacije in prostorske orientacije v prostoru.

Urnik

Celje
Torek od 18.00 do 19.00
Petek od 16.00 do 17.30

Vaditelji

Žiga Šporin

DIPL. TREN. ŠP. GIMNASTIKE, VODJA PROGRAMA AKROBATIKE IN GIMNASTIKE ZA ODRASLE

Aljaž Plantak

ŠTUDENT ŠP. TRENIRANJA VADITELJ REKREATIVNIH PROGRAMOV
Starost

10+ let

60 in 90 minut

2 x na teden

Foto utrinki